AMBULÀNCIES I VEHICULOS ESPECIALS

Tradicionalment els interiors de les ambulàncies s’han fabricacdo en fusta premsada lacada. Des de fa ja uns anys els fabricants han trobat en el PVC escumejat el material que ha revolucionat la seva construcció. Ésto es deu al fet que el PVC escumejat té una sèrie de caracteristicas que ho fan idoni per a aquest propòsit. Des de fa anys Uniplastic és l’agent excluisivo parell Ibèria de VEKAPLAN un dels majors fabricants de PVC Escumejat del món. amb seu a Alemanya disposa de materials especialment dissenyats per a la fabricació de vAmbulancias i vehicles especials.

Menor Pes

El PVC escumat té una denisdad molt baixa (entre 0,40 i 0,60 depenent de la seva formulació i ús). en comparació de la fusta lacada pràcticament és la meitat. Estefactor és clau per als fabricants d’ambulàncies ja que tenen una sèrie de limitacions de pes per poder complir amb la normativa exigint del departament d’indústria

  • Menor càrrega de foc

El PVC és un plàstic autoextingible, és a dir, si no hi ha una flama que mantingui encès el PVC s’apagarà per si mateix. Aquest factor és clau per obtenir una càrrega de foc molt baixa i per tant molt més segura i, per descomptat, molt més baix que la fusta lacada.

  • No cal lacar-ho

Els acabats són importants. aA diferència de la fusta, el PVC ja es ven acabat: blanc mat o brillant. Això facilita molt als fabricants que l’únic que han de fer és mecanitzar les planxes de PVC i col·locar-les. En el cas de la fusta s’han de lacar diverses vegades per donar-li l’acabat desitjat

  • És antibacterià

El PVC conté a la seva molècula una component de clor. El clor és un element que inhibeix la proliferació de bacteris. Aquest fenomen confereix al PVC un avantatge substancial en entorns ambientals sanitaris.

  • Fàcil mecanització

La mecanització del PVC escumat és molt senzilla i no requereix maquinària especial. Un fabricant que encara faci servir fusta no ha d’adaptar el seu taller ja que el PVC escumat es talla i manipula igual que la fusta.

  • Major durabilitat

Una de les propietats intrinseques dels pástics és que no els afecta la humitat i, per tant, no es degraden amb l’aigua. Això, alhora, impedeix el desenvolupament de fongs que poden afectar en entorns sanitaris controlats.

  • Molt més resistents

EL PVC escumat supera amb escreix la vida útil de la Fusta lacada. La fabricació de mobles és molt més resistent i es mecanitza igual, amb cargols convencionals.