Solucions tècniques RECICLADES per a la indústria del plàstic

Des de 2005 comercialitzem PLASTICS TÈCNICS 100% RECICLATS PCREN15343 (sense taxa IEPNR) i desenvolupaments tècnics per a diferents indústries: termoconformadores, gràfica, el packaging secundari, carpeteria, automòbil, pharma, vehicles especials, wall cladding, construcció… El nostre àmbit d’activitat és la UE.

Actuem en qualitat d’agents exclusius de diferents fabricants i distribuïdors amb una àmplia gamma de productes en stock. Realitzem desenvolupaments i formulacions ad hoc per a aplicacions industrials tècniques.

Els nostres partners són principalment fabricants europeus, encara que també disposem de materials d’importació.
La nostra activitat de vendes inclou clients directes, així com els principals distribuïdors del sector

L’ús sostenible del plàstic és la nostra principal preocupació per això des de fa anys hem completat una gamma de plàstics 100% reciclats tant post consum com post industrials que permetin utilitzar totes les propietats dels plàstics sent respectuosos amb el medi ambient.

Uniplastic

Des de fa anys, a Uniplastic treballem amb materials sostenibles amb el medi ambient i som especialistes en plàstics reciclats per al sector gràfic.

PRODUCTES

PET

PET Film-Fulls

És un dels substrats més interessants per a l’elaboració d’embalatge secundari, la publicitat al punt de venda, la impressió, etc.

PVC

PVC Film-Fulls

Som agents exclusius dels millors fabricants de PVC a Europa

Priplak

Polipropilè Film-Fulls

PRIPLAK® no és només el nom d’una empresa emblemàtica en la fabricació de fulles i bobines de Polipropilè, és també el producte que s’ha fabricat i venut a tot el món, des del 1973.

vekaplan

PVC Escumat i compacte-Planxes

El nostre partner VEKA és un fabricant alemany de PVC escumat i compacte a partir d’1 mm.

Priplak

PETG

PET lenticular

PETG Lenticular

MERCATS

PACKAGING TERMOFORMAT

PACKAGING

PHARMA

INDÚSTRIA GRÀFICA

CARPETERIA

AMBULÀNCIES I VEHICLES ESPECIALS

CONSTRUCCIÓ

PERSONALITZACIÓ

ELS NOSTRES PARTNERS