PP CEL·LULAR

Donada la seva estructura (interior format per divisions perpendiculars que separen les dues planxes exteriors), és extremadament lleuger i fàcil de manipular i admet, a semblança d’altres plàstics rígids, retolació i impressió serigràfica. El polipropilè cel·lular prové del polipropilè (PP, segons les sigles en anglès), un polímer termoplàstic que s’utilitza en moltes aplicacions en sectors tan diferents com l’embalatge, productes d’oficina i papereria, tot tipus de components plàstics, contenidors reutilitzables, equip mèdic , altaveus i components per al motor, entre d’altres.

La nostre GAMA

Espessor Ample Color
Làmina de polipropilè corrugat extruït (TWINWALL) Desde 2mm a 20mm Diferents amples estándard Blanc i colors
Làmina de polipropilè corrugat extruït INDÚSTRIA GRÀFICA Desde 2mm a 20mm Diferents amples estándard Blanc i colors
Làmina de polipropilè extruït AMB ESTRUCTURA CEL·LULAR Desde 2mm a 20mm Diferents amples estándard Blanc i colors

 

El Polipropilè es recicla facilment

Reciclar PP consumeix molta menys energia que crear nous productes de PP a partir de combustibles fòssils. Les estimacions suggereixen que el PP procedent del reciclatge emet un 88% menys de CO2 que si es produeix des de zero. La demanda de PP reciclat és forta. L´Associació de Recicladors de Plàstic estima que la indústria pot engolir més de mil milions de lliures d´aquest material cada any.

Més informació sobre el nostre fabricant

Fundada el 1984 i està especialitzada en extrusió de làmines de plàstic d’alta qualitat. Les contínues inversions en plantes d’extrusió d’alta tecnologia i la recerca i desenvolupament constants ens han brindat la possibilitat de subministrar als nostres clients productes competitius i d’alta qualitat. Un impuls per la innovació, l’esperit empresarial, la comunicació oberta i una política assenyada són valors fonamentals que van fer que esdevingués un dels líders del mercat al seu sector. La qualitat és clau. Els productes de qualitat són el resultat d’estàndards de qualitat curosos i procediments sofisticats. L’empresa compta amb la certificació ISO 9001 des del 1996.