PETG

El polietilè tereftalat glicol, conegut com PETG o PET-G, és un polièster termoplàstic que ofereix una resistència química, durabilitat i conformabilitat significatives per a la fabricació. PETG és una adaptació de PET (tereftalat de polietilè) on la ‘G’ significa glicol, que s’afegeix a nivell molecular per oferir diferents propietats químiques. El PET utilitza els mateixos monòmers que el PETG modificat amb glicol, però el PETG té més resistència i durabilitat, a més de ser més resistent als impactes i més adequat per a temperatures més altes. A causa de les baixes temperatures de formació del PETG es forma fàcilment al buit ia pressió o es doblega amb calor, cosa que el fa popular per a una varietat d’aplicacions comercials i de consum. L’estructura rígida de PETG significa aguanta els durs processos d’esterilització, cosa que el converteix en una substància ideal per a implants mèdics, així com per a l’envasament de dispositius mèdics i farmacèutics.

La nostra GAMA

EL PETG És un producte dimportació. Comanda mínima 2 tones per referència. porten film de PE de protecció en una o dues cares

El nostre PETG sobresurten per la seva extrema transparència, rigidesa i termoformabilitat. La làmina de PETG es pot termoformar amb embotició profunda molt fàcilment sense por que es posi blanca. La resistència a l’impacte contra les baixes temperatures és excel·lent i, per tant, es pot fer servir per a senyalització exterior durant l’hivern.

Espessor Ample Llarg Colors
Films de PETG desde 25μ Max. 1500 mm Max. 2600 mm Transparent,  colors i negre

 

Espessor Ample Llarg Colors
Planxes de PETG Hasta 5mm Max 1500mm Max. 2500 mm Planchas Transparent , traslúcid i negre

El PETG es recicla fàcilment

Usant productes químics per trencar les cadenes de polímers i tornar als seus components originals. Aquests components poden després utilitzar-se com a matèries primeres per a la fabricació de nous polímers.

El reciclatge també evita que els productes de PETG es descomposin en fragments microscòpics que contaminen els oceans i el subministrament daigua del món, amenaçant la vida aquàtica.

Per tant, si bé el PETG, com tots els plàstics, pot ser nociu per al medi ambient, la seva reciclabilitat pot reduir o eliminar en gran mesura aquest impacte negatiu.

        AVANTATGES 

 • 1. Fort i rendible
  La força i la resistència a limpacte de PETG signifiquen que és ideal per a envidraments i unitats dexhibició dalta resistència. També és ideal per a productes d’impressió 3D, pantalles i senyalització.
 • 2. Innocu per als aliments i reciclable
  PETG és segur per al seu ús en envasos d’aliments i ampolles per a begudes. També és totalment reciclable, cosa que redueix els residus i el possible impacte ambiental negatiu.
 • 3. Fàcilment emmotllable
  El PETG es pot formar tant al buit com a termoformable i pot suportar altes pressions sense esquerdar-se. Es pot modelar per injecció en una varietat de formes o extruir-se a làmines.
 • 4. Fàcilment acolorit
 • PETG és naturalment transparent, cosa que permet efectes únics, però també es pot pintar i barrejar fàcilment per crear diferents aparences.
 • 5. Emissions no tòxiques i inodores

Més informació sobre el nostre fabricant

Material d’IMPORTACIÓ. Tota la gestió de vendes, producció, qualitat i enviament es realitza segons allò especificat a les normes ISO 9001 i ISO 14001 i es complementa amb el sistema MES de fàbrica.

Això ens permet servir millor els nostres clients de manera més eficient i assegurar una producció de qualitat personalitzada.

Per realitzar aquestes missions, el seu estàndard de laboratori sempre manté el nivell de control de qualitat tan alt com sigui possible mitjançant l’anàlisi constant i crítica dels seus productes utilitzant diversos dispositius avançats d’anàlisi i prova.