POLICARBONAT

El policarbonat és un material sintètic amb excel·lents propietats, lleuger, ultra resistent, estalvia energia, és segur i molt utilitzat en la construcció civil. Aquest polímer termoplàstic obtingut a partir de l’àcid carbònic s’utilitza per fabricar làmines o panells en substitució del vidre o vidre.

La nostra GAMA

Films de Policarbonat:

Des de 75 micres. S’usa com a pel·lícula de substrat per a impressions per a processos FIM (motlle d’inserció de pel·lícula), IMD/IML amb diferents textures superficials com polit, vellut, mat i camussa. Resistència a les ratllades, retardant de flama, difusió de llum, etc.

Només comandes d’importació: (consulteu termini de lliurament):

Possibilitat de mesures especials. Comanda Mínim 2 tones. Preus especials càrregues completes

Gruix Ample Longitud Colors/Acabats
Film de PC 75μm ~ 1,0 mm max 1650 mm Max 1000 Mts /lineales bobina Transparent brillo, mate, seda.

Planxes de Policarbonat:

Des de 1 fins a 40 mm. Ultraresistència a limpacte irrompible. La làmina de PC és resistent als raigs UV coextruïda i resistent a la intempèrie. Les nostres làmines de PC tenen la certificació UL V0 i V2 utilitzant les seves excel·lents característiques ignífugues.

Només comandes d’importació: (consulteu termini de lliurament):

Possibilitat de mesures especials. Gruix des de 3 ~40mm. Comanda Mínim 5 tones

Gruix Ample Longitud Colors/Acabats
Placha de PC 3mm ~ 40 mm max 2050 mm max 4000 mm Transparent. colors, negre

Light difussion PC:

La làmina difusora de llum de PC es fa servir àmpliament per a publicitat i il·luminació, especialment per a canals d’anuncis LED, lletres i cobertes d’il·luminació. fins a 2M x 4M. La làmina de difusió de llum compta amb una brillantor inigualable independentment de lús de LED

Només comandes d’importació: (consulteu termini de lliurament):

Possibilitat de mesures especials. Gruix 2, 3, 4,5mm. Comanda Mínim 2 tones.

Gruix Ample Longitud Color/acabats Altres
Light difussion PC 2mm – 3mm- 4,5mm 1220 x 2440 
1520 x 3040 
2 x 4Mt – 1 x 2Mt transparente difussion Flame Retardant
V0 / V2  UL listed

El Policarbonat

és 100% Reciclable.

Les planxes i elements fabricats en policarbonat, un cop finalitzen la vida útil, són susceptibles de ser reciclades per ser reutilitzades i donar-los una segona vida.

Mitjançant els processos de reciclatge correctes, podem crear noves plaques de policarbonat amb totes les garanties habituals.

Més informació sobre el nostre fabricant

Tota la gestió de vendes, producció, qualitat i enviament es realitza segons allò especificat a les normes ISO 9001 i ISO 14001 i es complementa amb el sistema MES de fàbrica.
Això ens permet servir millor els nostres clients de manera més eficient i assegurar una producció de qualitat personalitzada.

Per realitzar aquestes missions, el nostre estàndard de laboratori sempre manté el nostre nivell de control de qualitat tan alt com sigui possible mitjançant l’anàlisi constant i crítica dels nostres productes utilitzant diversos dispositius avançats d’anàlisi i prova.
Aquests resultats d’anàlisi s’informen i acumulen perquè puguem desenvolupar nous productes i millors i realitzar un control de qualitat personalitzat.

Tot el nostre esforç i activitats de R+D+i utilitzant 2 línies de màquines Pilot per a pel·lícules primes i làmines gruixudes són un dels segments més importants que componen el futur de Plastech.
A través d’aquest tipus de prova i error desenvoluparem la capacitat de bregar amb les tendències del mercat que canvien ràpidament, la contaminació ambiental i oceànica, els problemes plàstics i la cartera de productes futurs sostenibles.