PET

És un dels substrats més interessants per a l’elaboració d’embalatge secundari, la publicitat al punt de venda, la impressió, etc.

És un material lineal, amb una gran transparència i duresa, molt resistent, tant al desgast i als productes químics, com a l’impacte, al trencament i al foc.

PET
PET

A més a més, cal sumar-hi que és totalment reciclable i respectuós amb el medi ambient, les seves bones propietats mediambientals, així com la facilitat en el seu reciclatge,  converteixen aquest producte en el de major taxa de creixement en aquestes aplicacions. Al mateix temps que genera poc fum no tòxic i no emet substàncies tòxiques que contaminin els abocadors, actua com a barrera contra els gasos.

Els nostres fabricants han anat un pas més enllà del clàssic APET i han desenvolupat un producte que MILLORA el rendiment: la impressió, el tall, l’encolat, l’encunyat anomenat PETGAG, aquest producte està fabricat mitjançant una triple extrusió amb Glycol (PETGAG G+APET+G).

PET

A més, també comptem amb el material PET G Lenticular:

Aquest material estableix un abans i un després al complex i molt exigent mercat d’impressió d’alt impacte, i aconsegueix imatges que prenen vida. La impressió lenticular és una tecnologia en la qual es fan servir lents lenticulars (una tecnologia que s’utilitza també per a les pantalles 3D) per produir imatges impreses amb una il·lusió de profunditat, o la capacitat de canviar o moure la imatge que es veu des de diferents angles.

Els efectes més comuns són:

   • FLIP: Efecte Flip és l’efecte d’animació lenticular més simple. L’efecte de Flip
    fa un gir d’imatge d’una imatge a la següent..
   • 3D: Efecte 3D crea profunditat en una superfície normalment plana. L’efecte 3D es genera empalmant diversos marcs junts per enganyar l’espectador a veure l’efecte 3D.
   • ZOOM: els efectes de zoom fan que una imatge sembli moure’s de més a prop a més lluny.
   • MORPH: L’efecte Morph canvia gradualment d’una imatge a una altra mitjançant l’ús d’algoritmes d’imatges sofisticades.
   • FULLA MOTION VIDEO: Utilitza diversos fotogrames d’una acció per mostrar el moviment des del principi fins al final. És com veure un clip de pel·lícula.
   • COMBI: És l’ús de dos o més efectes lenticulars com un zoom amb
    moviment complet, o una imatge en 3D amb un fons flip.