Polipropilè rígid

PRIPLAK® no és només el nom d’una empresa emblemàtica en la fabricació de fulles i bobines de Polipropilè, és també el producte que s’ha fabricat i venut a tot el món, des del 1973. La marca ara és tan coneguda que PRIPLAK® ha esdevingut el terme genèric per a les fulles de polipropilè.

El producte PRIPLAK® és un full de plàstic fort però flexible, ideal per a papereria, embalatge i comunicació i exhibició de productes.
Una de les principals característiques del PP és la seva baixa densitat 0,91 amb contraposició a altres plàstics molt més pesants. És un producte que a la seva fabricació i reciclatge no contamina el medi ambient, ja que únicament genera CO² per la combustió.

PRIPLAK
Priplak
Priplak

Priplak disposa de polipropilè 100% reciclat (R100), en diferents colors:
negre, vermell, blau, verd i BLANC

Reciclar polipropilè és un procés complex. A causa de la baixa densitat d’aquest polímer (0,91 grs/m3), alguns fabricants no aconsegueixen reciclar completament les fulles de PP i es veuen obligats afegir material verge.
El nostre fabricant, Priplak, ha aconseguit desenvolupar un procés de fabricació que permet fer-ho i ofereix un material blanc que, pràcticament, no es diferencia del material no reciclat.
Disposen de la certificació de la norma:

UNE-EN ISO 14021:2002