Uniplastic és l’agent exclusiu de Priplak a Iberia. Des de fa gairebé 20 anys comercialitzem els seus productes.
La innovació i el desenvolupament de soulicions en Polipropilè sostenible han estat constants, convertint-se en el primer fabricant europeu a desenvolupar el primer polipropilè en fulles 100% reciclat post industrial i posteriorment el primer a fer-ho en postconsum.

La nostra GAMA

FULLS DE POLIPROPILÈ. Aptes per a impressió. Esquadrades

Uniplastic és l´oficina comercial de PRIPLAK a Iberia. El material s’envia i es factura directament des de PRIPLAK (França). No disposem d´estoc per evitar que les propietats de tractament corona es degraden amb el temps i tenir una òptima qualitat d´impressió i conversió. Comanda mínima 500 kg.

Gamma OPALINE

Fulles de PP translúcides i en colors. (gamma de colors pròpia de Priplak)  Des de 280μm a 2mm. Disponible també en bobines

Gamma CLASSIC

Fulles de PP opaques en diferents blancs i en colors. (gamma de colors pròpia de Priplak). Des de 280μm a 2mm. Disponible també en bobines

Gamma RECICLATS R100

Priplak disposa de reciclats 100% post consum i post industrials

Gamma ESPECIALITATS

Extra opacs, difusors de llum, acabats, cabats perla, plata i or (seduction), ratllats.

Gamma HP INDIGO

Priplak ha certificat part dels seus fulls de PP per a impressió a HP Indigo, en diferents blancs, backligth i translúcids.

  Priplak disposa de polipropilè 100% reciclat (R100), en diferents colors: negre, vermell, blau, verd i BLANC

  Reciclar polipropilè és un procés complex a causa de la baixa densitat d’aquest polímer (0,91 g/m3), alguns fabricants no aconsegueixen reciclar completament les fulles de PP i es veuen obligats afegir material verge.

  El nostre fabricant, Priplak, ha aconseguit desenvolupar un procés de fabricació que permet fer-ho i ofereix un material blanc que pràcticament no es diferencia del material no reciclat.

  Disposen de la certificació de la norma:

  UNE-EN ISO 14021:2002

  Més informació sobre el nostre fabricant

  PRIPLAK® no és només el nom d’una empresa emblemàtica en la fabricació de fulles i bobines de Polipropilè, és també el producte que s’ha fabricat i venut a tot el món, des del 1973. La marca ara és tan coneguda que PRIPLAK® s’ha convertit en el terme genèric per a les fulles de polipropilè.

  PRIPLAK® va obtenir la triple certificació de medi ambient (ISO 14001), qualitat (ISO 9001) i salut i seguretat (OHSAS 18001).